ساندوتشات من باقي الفراخ المشوية اللي كنت عاملاها أمبارح بأنني فصصتها وحطتها على النار مع بصل اخضر وطماطم واخدت تقليبه حلوة بعدين حطيت في الساندوتش مايونيز جرجير بطاطس محمرة وشوية شطة وآنتي وذوقك طبعا. الجديد بقى ان انا اللي عملت العيش. كوب ونص دقيق ملعقة وربع صغيرة خميرة وشوية ملح وماء للعجن بتعجنيها كويس وتسبيها ترتاح وبعدين تكوريها تقريبا ثمان كور وتسبيها ترتاح تقريبا ربع ساعة تاني. تحطي طاسة تيفال على النار وتسخن كويس وتفردي الكورة بالدقيق رفيع وتحطيها على الوشين ويبقى بالمنظر دا. وخللي بالك عشان مش بياخد وقت وكل رغيف يطلع تدهنيها خفيف بالسمنة وتغطيه عشان يفضل طري. وبس. طبعا ممكن تعملي اي ساندوتشات انتي عايزاها
الموقع دا متخصص في الأكلات البيتية السهلة علشان تساعدك على الطبخ بكل سهولة من حلويات ومقبلات واكلات رئيسية ولو احتجت اي مساعدة أو استفسار انا ممكن اجاوبك واساعدك
الثلاثاء، 26 مارس 2013
ساندوتشات فراخ بالخضار
ساندوتشات من باقي الفراخ المشوية اللي كنت عاملاها أمبارح بأنني فصصتها وحطتها على النار مع بصل اخضر وطماطم واخدت تقليبه حلوة بعدين حطيت في الساندوتش مايونيز جرجير بطاطس محمرة وشوية شطة وآنتي وذوقك طبعا. الجديد بقى ان انا اللي عملت العيش. كوب ونص دقيق ملعقة وربع صغيرة خميرة وشوية ملح وماء للعجن بتعجنيها كويس وتسبيها ترتاح وبعدين تكوريها تقريبا ثمان كور وتسبيها ترتاح تقريبا ربع ساعة تاني. تحطي طاسة تيفال على النار وتسخن كويس وتفردي الكورة بالدقيق رفيع وتحطيها على الوشين ويبقى بالمنظر دا. وخللي بالك عشان مش بياخد وقت وكل رغيف يطلع تدهنيها خفيف بالسمنة وتغطيه عشان يفضل طري. وبس. طبعا ممكن تعملي اي ساندوتشات انتي عايزاها
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق