الاثنين، 18 مارس 2013

مارون لى او كيكة الحليب المحمص


المقادير كوب لبن بودرة
نص كوب زيت
نص كوب سكر
خمس بيضات
فانيليا

الطريقة
نحمص اللبن البودرة فى طاسة على نار هادية لحد ما يحمر نسيبة يبرد
و نضرب السكر مع الزيت بمضرب الكهربا و نضيف البيض واحده واحده و نضيف الفانيليا لحد مايبقى هش و كريمى نضيف اللبن المحمص و نصب فى قوالب الكب كيك و فى صنية مدهونة و مبطنة عادى زى الكيك و نكون مسخنين الفرن على 150 درجه سليزيوس او نار هادية لو الفرن مش بارقام و نختبرها بالخلة اما تستوى تبقى نضيفه لما نحطها فى نص الكيك

جربوها هتعجبكوا اوى بجد كيكه هشة و خفيفة و من غير دقيق و طعمها حلو موت و بتتقدم مع صوص كراميل او اللى يعجبكوا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق