المقادير كوب لبن بودرة
نص كوب زيت
نص كوب سكر
خمس بيضات
فانيليا
الطريقة
نحمص اللبن البودرة فى طاسة على نار هادية لحد ما يحمر نسيبة يبرد
و نضرب السكر مع الزيت بمضرب الكهربا و نضيف البيض واحده واحده و نضيف الفانيليا لحد مايبقى هش و كريمى نضيف اللبن المحمص و نصب فى قوالب الكب كيك و فى صنية مدهونة و مبطنة عادى زى الكيك و نكون مسخنين الفرن على 150 درجه سليزيوس او نار هادية لو الفرن مش بارقام و نختبرها بالخلة اما تستوى تبقى نضيفه لما نحطها فى نص الكيك
جربوها هتعجبكوا اوى بجد كيكه هشة و خفيفة و من غير دقيق و طعمها حلو موت و بتتقدم مع صوص كراميل او اللى يعجبكوا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق