الاثنين، 25 مارس 2013

الكانيلوني


كوب دقيق، كوب ونص حليب ، 3 بيض كله على بعضه مع حبة صغيرين ملح وشوية فلفل ممكن تحطيهم كلهم في الخلاط أسهل بتدهني الطاسة خفيف بالزيت وابداي اعمليه زي الأومليت. بعدين تحشيه. انا عملت لحمة مفرومة معصجة وتشكيلة جبن وصدور فراخ مكعبات ومستوية وسدق وعلى الوش صلصة وجبنة. ممكن يتعمل بالجمبري بس ساعتها حطي شبت وصوص ابيض مش احمر. وممكن كمان بالسبانخ والصوص برضو ابيض. وبس بالهنا والشفا



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق