1/3 كوب زبدة مع 3/4 كوب سكر على النار لما السكر يسيح لما يدوب السكر أحط رشة قرفة،رشة جوزة الطيب بعدين صبيه في الصينية ورصي عليه شرائح التفاح.
الكيك:2 بيضة ، كوب سكر ، كوب ونصف دقيق، ملعقة صغيرة بكينج بادر، نص ملعقة بكربونات صودا ،رشة ملح، 2/3 كوب كريمة ، 1/3 كوب زبدة
يخفق البيض مع السكر والفانيليا جيدا ، يخلط البكينج بودر والصودا مع الدقيق وشوية الملح ويضاف بالتبادل مع الكريمة وبعد ما تخلص الكمية ضيفي الزبدة تخلط جيدا يصب الخليط فوق التفاح ويدخل الفرن على درجة حرارة 180 درجة لحد ما تستوي وتقلب اول ما تطلع من الفرن. وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق