الاثنين، 18 مارس 2013

سمك سلمون بالليمون:


نجيب السمك السلمون ونحط حتة زبدة صغيرة في الطاسة ولما تسخن كويس نحط شرائح السمك على الجانبين بعدين نضعه في صينية وندخله الفرن يكمل سواه في الوقت دا نعمل الصوص حتة زبدة أو زيت زيتون على النار ونبشر بصلة صغيرة ونشوحها بس من غير ما يتغير لونها بعدين بصل اخضر وطماطم مقشرة ومقطعة مكعبات تاخد تقليبه مع ملح وفلفل بعدين نحط شبت وشوية بقدونس وفي الآخر وليمونتين معصورة و ملعقتين ثلاثة كريمة ونقفل عليها في الوقت دا السمك هيكون استوى نغرف ونحط عليه الصوص وبس بالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق