جبت فرخة سلقتها 3/4 سلقة وبعدين حطيتها في صينية فرن وحطيت معاها خلطة ( صلصة ، مستردة، ملح فلفل كمون بهارات ، خل ، صويا صوص شوية زيت) قلبتهم ودهنت بيها الفرخة وعلى الوش حطيت ملعقة مايونيز علشان التحمير وممكن جبنة كاسات أو مثلثات ) بس وحطيت شوية ماية في الصينية علشان ما تتحرقش ودخلتها في فرن سخن واسيبها وكل شوية ابص علليها عشان لو الماية نشفت ازودها شوية واسقي الفرخة بنفس الماية اللي في الصينية شوية شوية هتلاقيها اتحمرت وبس. ممكن لو فاضل ماية في الصينية بعد ما تشيلي الفرخة حطي ملعقة دقيق على من فوق وقلبي شوية وصفيها في زبدية صغيرة هيطلعلك صوص للفرخة. وبس
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق