3 بيضات مفصول الصفار عن البياض وتعملي باشاميل ( 3 م ك دقيق 3 م ك سمنة كوب حليب ) ولما يتعمل الباشاميل نحط الصفار واحدة واحدة ويتقلب كويس وبعدين جبنة تركي وكوب سبانخ مستوية وشوية ملح وفلفل وبهارات.
نضرب البياض كويس وبعدين نحط عليه الباشاميل ونقلبه شوية شوية عشان مش يهبط وندهن صينية بايركس كويس بالسمنة وأدخلها الفرن على حرارة 180 لحد ما تستوي وتعلى ووشها يتحمر يعني تقريبا نص ساعة وتتآكل على طول عشان وهي سخنة أحلى. وبس بالهنا والشفا
ممكن استبدال السبانخ بالجبنة أو اللحمة او الفراخ
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق