الأربعاء، 13 مارس 2013

فتة الحمص من المطبخ اللبناني

تجيبي الحمص وتنقعيه من بليل والصبح تغسليه وتغليه في ماية وتحطي معاه ربع معلقة بكينج صودا وملح وفلفل وفص ثوم
تقطعي عيش مكعبات وتقليه بعدين تحطيه في بايركس وتحطي عليه الحمص بعدين تكوني مجهزة حوالي من ثلاث لأربع علب زبادي على حسب الكمية اللي انتي عاملاها تكوني سايبها برة الثلاجة ومعاها شوية ملح وفص ثوم مفروم وتحطيها على وش الحمص في الوقت دا تكوني بتقلي شوية صنوبر في حتة سمنة وتحطيها على وش الزبادي بس انا مكنش عندي صنوبر عملته باللوز. ويقدم في ساعتها.
وبالهنا والشفا يارب تعجبكم. وعلى فكرة ممكن تعملو كمية صغيرة للتجربة وتكون مثلا جنبها حاجة تانية. بس بالنسبة لي بكلها لوحدها لحد ما اشبع منها. وبس

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق