تجيبي الحمص وتنقعيه من بليل والصبح تغسليه وتغليه في ماية وتحطي معاه ربع معلقة بكينج صودا وملح وفلفل وفص ثوم
تقطعي عيش مكعبات وتقليه بعدين تحطيه في بايركس وتحطي عليه الحمص بعدين تكوني مجهزة حوالي من ثلاث لأربع علب زبادي على حسب الكمية اللي انتي عاملاها تكوني سايبها برة الثلاجة ومعاها شوية ملح وفص ثوم مفروم وتحطيها على وش الحمص في الوقت دا تكوني بتقلي شوية صنوبر في حتة سمنة وتحطيها على وش الزبادي بس انا مكنش عندي صنوبر عملته باللوز. ويقدم في ساعتها.
وبالهنا والشفا يارب تعجبكم. وعلى فكرة ممكن تعملو كمية صغيرة للتجربة وتكون مثلا جنبها حاجة تانية. بس بالنسبة لي بكلها لوحدها لحد ما اشبع منها. وبس
تقطعي عيش مكعبات وتقليه بعدين تحطيه في بايركس وتحطي عليه الحمص بعدين تكوني مجهزة حوالي من ثلاث لأربع علب زبادي على حسب الكمية اللي انتي عاملاها تكوني سايبها برة الثلاجة ومعاها شوية ملح وفص ثوم مفروم وتحطيها على وش الحمص في الوقت دا تكوني بتقلي شوية صنوبر في حتة سمنة وتحطيها على وش الزبادي بس انا مكنش عندي صنوبر عملته باللوز. ويقدم في ساعتها.
وبالهنا والشفا يارب تعجبكم. وعلى فكرة ممكن تعملو كمية صغيرة للتجربة وتكون مثلا جنبها حاجة تانية. بس بالنسبة لي بكلها لوحدها لحد ما اشبع منها. وبس
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق