عملتلكم النهاردة حاجة حلو. وسهلة ومش بتاخد وقت خالص.
125 جرام زبدة وزيهم شوكولاتة خام مقطعة لسهولة السيحان كوب سكر 3 بيض 1/3 كوب دقيق وزيهم كاكاو، 1/3 ملعقة صغيرة بكينج باودر
1-اول حاجة تحطي الزبدة مع السكر مع الشوكولا في طاسة على نار هادية لحد ما الكل يسيح وتقلبيه باستمرار علشان ما يتحرقش
2-بعدين تكسري البيض في طبق غويط مع شوية فانيليا وتحطي عليه خليط الزبدة وتقلبي كويس عادي بايدك مش محتاج خلاط.
3- تخلطي الدقيق مع الكاكاو والبيكنج باودر وتضفيه شوية شوية على خليط البيض وانتي بتقلبي 4--بعدين تجهزي صينية مدهونة انا عملتها في صينية تارت علشان الكمية مش كبيرة.
4-هتعملي ايه بأة دلوقتي هتجيبي علبة فيلادلفيا وسط قليلة الدسم ( انا بحبها قليلة الدسم) وتحطي -عليها معلقتين كبار سكر وملعقتين صغيرين قرفة وتخلطيهم كويس بعدين تحطيهم على وش الكيكة واستخدمي سكينة لرسم دوائر
دخليها الفرن ويكون متسخن على 180 تقريبا ساعة الا ربع لحد ما تستوي. طلعيها وبعد ما تبرد قطعيها زي ما تحبي.
بتبقى طرية على مقرمشة على شوية زي المستيكة. المهم أنها حلوة وهتعجبكم جداً. وبس
125 جرام زبدة وزيهم شوكولاتة خام مقطعة لسهولة السيحان كوب سكر 3 بيض 1/3 كوب دقيق وزيهم كاكاو، 1/3 ملعقة صغيرة بكينج باودر
1-اول حاجة تحطي الزبدة مع السكر مع الشوكولا في طاسة على نار هادية لحد ما الكل يسيح وتقلبيه باستمرار علشان ما يتحرقش
2-بعدين تكسري البيض في طبق غويط مع شوية فانيليا وتحطي عليه خليط الزبدة وتقلبي كويس عادي بايدك مش محتاج خلاط.
3- تخلطي الدقيق مع الكاكاو والبيكنج باودر وتضفيه شوية شوية على خليط البيض وانتي بتقلبي 4--بعدين تجهزي صينية مدهونة انا عملتها في صينية تارت علشان الكمية مش كبيرة.
4-هتعملي ايه بأة دلوقتي هتجيبي علبة فيلادلفيا وسط قليلة الدسم ( انا بحبها قليلة الدسم) وتحطي -عليها معلقتين كبار سكر وملعقتين صغيرين قرفة وتخلطيهم كويس بعدين تحطيهم على وش الكيكة واستخدمي سكينة لرسم دوائر
دخليها الفرن ويكون متسخن على 180 تقريبا ساعة الا ربع لحد ما تستوي. طلعيها وبعد ما تبرد قطعيها زي ما تحبي.
بتبقى طرية على مقرمشة على شوية زي المستيكة. المهم أنها حلوة وهتعجبكم جداً. وبس
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق