الأحد، 17 مارس 2013

تشيز كيك فيريروروشيه :

تطحني بسكوت مع الزبدة وتقريبا ملعقتين كاكاو وشوية سكر، طبقة الجبنة: علبتين كبار فيلادلفيا قليلة الدسم، كوب سكر، 3 بيض ، كوب كريمة ، فانيليا، ذرة ملح، 10 قطع فيريروروشيه، البسكوت تفرديه في الصينية. تخلطي الجبنة والسكر كويس بعدين تضيفي البيضة واحدة واحدة بعدين تضيفي الكريمة والفانيليا وتخلطي كويس لحد ما تبقى زي الكريمة بعدين تضيفي الشوكولا بعد ما تكوني كسرتيها شوية. بتصبي الخلطة فوق البسكوت وتسبيه على جنب شوية هتلاقيها بتطلع فقاقيع. تحطي الصينية في صينية ماء مغلي. وممكن تغطي قعر صينية التشيز بالفويل. بتدخليها الفرن حوالي 45 دقيقة تقريبا. مش المفروض أنها تستوي على الآخر أوي عشان انتي هتسبيها تكمل سواها في الفرن بعد ما تقفليه لمدة ساعة. بتطلعيها من الفرن وتسبيها تبرد خالص وتغطيها وتحطيها في الثلاجة لحد ما تبرد يفضل قبلها بيوم. ساعة التقديم تفردي عليها النوتيلا ولو تحبي رشي شوية بندق مجروش. وبس

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق