طاجن لسان عصفور: تحمري لسان العصفور طبعا الكمية اللي تناسبك في الوقت تكوني بتسلقي اللحمة ولما تتسلق حطيها مع لسان العصفور تاخد تقليبه معاها بعدين تضيفي شوربة اللحمة طبعا هي بتاخد ماية كتير شوية بس تخللي بالك علشان ما تعجنش وملعقتين صلصة تقريبا وتضيفي الملح والفلفل والبهارات وشوية قرفة وتوطي عليها زي الرز ولما تبتدي تستوي ويطرى ادهني قالب فرن بالسمنة وحطي عليه لسان العصفور ودخليه الفرن يتسبك ويحمر شوية وبش بياخد وقت ولما يطلع تغطيه علشان ما ينشفش. .
وممكن كمان تعملي جنبهم سلطة خضرا. وبس بالهنا والشفا.
وممكن كمان تعملي جنبهم سلطة خضرا. وبس بالهنا والشفا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق