كيكة شوكولاتة جاهزة بعد ما تصبيها في صينية مدهونة على شكل بولة اعملي خلطة مكونة من علبة 200 جرام جبنة فيلادلفيا + بيضة ومعلقتين سكر وشوية فانيليا ، تقلبيهم مع بعض وتحطيها في نص عجينة الكيك وتدخليها الفرن لحد ما تستوي.
طبعا لما تستوي هتبقى الجبنة في النص زي الحشو.
لما تبرد تعملي صوص مكون من : كوب كريمة سائلة تخفق ، علبتين كاسترد المراعي جاهزة، تقلبيها مع الكريمة وبعدين تصبيها فوق الكيكة.
في الوقت دا تحمصي شوية جوز هند مبشور وترشيها فوق الكريمة ودخليها الثلاجة.
لما تبرد كويس كليها بالهنا والشفا
طبعا لما تستوي هتبقى الجبنة في النص زي الحشو.
لما تبرد تعملي صوص مكون من : كوب كريمة سائلة تخفق ، علبتين كاسترد المراعي جاهزة، تقلبيها مع الكريمة وبعدين تصبيها فوق الكيكة.
في الوقت دا تحمصي شوية جوز هند مبشور وترشيها فوق الكريمة ودخليها الثلاجة.
لما تبرد كويس كليها بالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق