الأحد، 21 أبريل 2013

فراخ بصوص الزبادي

أكلة خفيفة لذيذة ظريفة تنفع للريجيم.
فرخة مقطعة منزوعة الجلد ومغسولة كويس حتحطيها على النار مع بصلة مقطعة شرائح وفصين ثوم ومعلقتين زيت زيتون وملح وفلفل وبهارات وشوية كمون ومعلقتين ماية لما تتحمر شوية وطي عليها النار وغطيها وسبيها تستوي. بعد ما يمر وقت وتستوي افتحي الغطا وحطي نص كيس خضار مشكل وارجعي غطيها تاني. ولما يستوي انقليها في طبق فرن وحطي عليها الخلطة دي ( علبة زبادي قليل الدسم ثلاث معالق مايونيز قليل الدسم معلقة طحينة ثلاث مثلثات لافاش كيري قليل الدسم وشوية ملح وفلفل وبهارات وممكن قرفة بيدي نكهة حلوة وتصبيها فوق الفراخ ودخليها تحت الشواية تاخد لون. تقدم مع أرز بسمتي بالفلفل الأخضر والجزر المبشور وطبعا لا غنى عن طبق السلطة.
وبالهنا والشفا



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق