الأحد، 7 أبريل 2013

الفرخة المشوية

ما تغسلي الفرخة اعملي خلطة عبارة عن ملح وفلفل وصلصة طماطم وكمون وممكن تحطي توم لو تحبي. تحطي الفرخة في الصبعد ينية وادهنيها بالخلطة ولو الصوص وقع منه شوية في الصينية سيبيها بعدين تحطيها في سيخ الفرن وافتحي الشواية ولازم طبعا تلف لمدة ساعتين تقريبا وتحطي الصينية تحت الفرخة وفيها شوية ماية علشان الفرخة تنقط فيها مش في البوتاجاز. ولما تخلص خدي الصوص اللي نزل منها وحطيه في الطبق. وكل شويه اسقيها من ميتها بس خاللي بالك على أيدك. ولو معندكيش سيخ الفرن بتاع الشواية جيبي الصينية وحطي عليها الشبك بتاع الفرن أو لو عندك واحد أصغر وحطي الفرخة عليها علشان تنزل مايتها في الصينية بس في الحالة دي تفتحي الفرن مش الشواية. وبس

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق