: تجيبيها وتربطيها وتبليها ملح وفلفل وتحطي طاسة على النار فيها معلقة زيت واحدة ولما تسخن تحمري اللحمة من كل الجهات على نار عالية بعدين تحطيها في صينية فرن وتقطعي معاها بصل شرائح وبطاطساية وفلفل احمر وشوية ملح وفلفل وشوية ماية ودخليه الفرن على درجة حرارة متوسطة لمدة ساعة تقريبا.
في الوقت دا عملت خضار صيني : تقطعي كرنب جزر فلفل اخضر بصل اخضر لو عندك وخس كله يتقطع شرائح رفيعة بعدين تحطي طاسة على النار فيها معلقة زيت ولما تسخن حطي الجزر بعدين الفلفل بعدين الكرنب والبصل تفضلي تقلبي فيه علشان ما يتحرقش هتلاقيه دبل لازم النار تكون عالية بعدين تحطي معلقتين صويا صوص وبعدين الخس يتقلب معاهم وتقفلي.
طلعي اللحمة من الفرن وسبيها تبرد بعدين قطعيها شرائح ورشي عليها شوية فلفل اسود.
في طبق التقديم حطي الخضار الصيني وحواليه الخضار اللي كان مع اللحمة بعدين ترصي اللحمة.
يقدم مع الرز البسمتي بدون دهون وسلطة خضرا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق