:
* 3بياض بيض ، 12معلقة سكر بودرة ،رشة ملح ملعقة عصير ليمون
*تضربي البياض بمضرب البيض لحد ما يكون رغاوي بعدين تضيفي الملح وعصير الليمون.
*تكملي ضرب البيض لحد ما يبقى لونه ابيض بعدين تبدأي تضيفي السكر شوية شوية يعني من غير ما توقفي الضرب تحطي السكر لحد ما تخلصي الكمية. في الوقت دا لو حبيتي تلونيه حطي اللون اللي عايزاه.
*بعدين تحطيها في كيس حلواني وتدهني صينية فرن خفيف بالزيت أو تحطي ورقة زبدة وتبدأي تحطي المارينج.
تكوني فاتحة الفرن قبلها بعشر دقائق على اوطى حاجة. بعدين تحطي المارينج لمدة مثلا ربع ساعة وتبصي عليه لو لقتيه مسك شوية بس شويه تقفلي عليه الفرن وخليه جوة الفرن لحد ما يبرد الفرن خاااالص بعدين طلعيه هتلاقيه نشف بس من غير لونه ما يتغير.
* 3بياض بيض ، 12معلقة سكر بودرة ،رشة ملح ملعقة عصير ليمون
*تضربي البياض بمضرب البيض لحد ما يكون رغاوي بعدين تضيفي الملح وعصير الليمون.
*تكملي ضرب البيض لحد ما يبقى لونه ابيض بعدين تبدأي تضيفي السكر شوية شوية يعني من غير ما توقفي الضرب تحطي السكر لحد ما تخلصي الكمية. في الوقت دا لو حبيتي تلونيه حطي اللون اللي عايزاه.
*بعدين تحطيها في كيس حلواني وتدهني صينية فرن خفيف بالزيت أو تحطي ورقة زبدة وتبدأي تحطي المارينج.
تكوني فاتحة الفرن قبلها بعشر دقائق على اوطى حاجة. بعدين تحطي المارينج لمدة مثلا ربع ساعة وتبصي عليه لو لقتيه مسك شوية بس شويه تقفلي عليه الفرن وخليه جوة الفرن لحد ما يبرد الفرن خاااالص بعدين طلعيه هتلاقيه نشف بس من غير لونه ما يتغير.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق