الجمعة، 12 أبريل 2013

مكرونة اسباجيتي بالسلمون :


اول حاجة تسلقي المكرونة وتحطيها على جنب.
تجيبي معلقة زيت زيتون تحطيها على وتفرمي 2ثومة وتحطيمهم 30 ثانية بعدين قطعي بصلة وقلبيهم دقيقتين بعدين حطي نص معلقة قشر ليمون بعدين حطي كمان معلقتين زيت زيتون وحطي بقدونس مفروم وربع كوب عصير ليمون وزيتون اخضر مفروم خشن تعملي تقليبه بعدين تحطي المكرونة على الخطة على النار وتقلبيهم وتوطي النار وسبيها شوية.
في نفس الوقت تكوني مسخنة طاسة وتحطي فيها سمك السالمون من غير اي دهون وتبليها ملح وكمون وشوية بهارات من على الجانبين لحد ما تتحمر. 
تقفلي على المكرونة وتغرفي وتقطعي السمك وتحطيه على الوش.
ويقدم مع السلطة الخضرا المعتبرة. وبالهنا والشف

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق