الأحد، 23 يونيو 2013

شعيرية بالحليب

 أولا انا بعملها من غير مقادير. بتجيبي الشعيرية وتحمريها في حتة زبدة وتخلي بالك علشان مش تتحرق بعدين بتدوبي كمية السكر اللي انتي عايزاها في نص كوب ماية وتضيفها على الشعيرية بعدين تضيفي مثلا نص كوب حليب وتوطي النار خالص وتقلبيها هتلاقيها شربت الماية واللبن لو احتاجت زودي شوية لبن لحد ما تستوي وهتلاقيها سايبة كدة شوية. الفكرة من الماية أنها تخليها مفلفلة مش ملزقة. وممكن تعمليها بالحليب المكثف وتحطي ماية برضو



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق