اول حاجة نغسل الفراخ لو وراك أو صدور بالعظم وممكن نستخدم الصدور المخلية أو الوراك المخلية. عملت نفس خلطة الكرنبيط ( بيضة ، ملعقة دقيق شوية ملح وفلفل وبهارات وكمون وربع ملعقة بكينج صودا علشان تبقى خفيفة وهشة ومعلقة صغيرة نشا وملعقتين لبن رائب وشوية ماية بحيث ان الخليط يكون مش سميك ومش خفيف بعدين سبتها في الخلطة دي ساعة تقريبا
بدأت اقليها بالنسبة لأجزاء الفراخ اللي بالعظم حطيت زيت غزير وبعد ما سخن حطيت الفراخ ووطيت النار خلتها متوسطة وغطيت عليها علشان تستوي كويس لانها بتاخد مش اقل من نص ساعة مع التقليب المستمر وطبعا كل ما الكمية زادت بتاخد وقت اكتر وبتعرفي أنها استوت لما تغرسي فيها سكينة تلاقيها ما تطلعش دم وبتكون طرية. بتطلع بعد كدة مقرمشة وجميلة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق