السمك الاروس. تفتحيها سنجاري تغسليها كويس وتحطيها في صينية متغطيه بالفويل ومدهونة زيت. وتحطي السمكة وتبليها ملح وكمون من الجلد من برة ومن جوة. تمام. بعدين تعملي خلطة عبارة كزبرة خضرا وتوم مفروم ولمون بعد ما عصرتها على السمكة قطعتها قطع صغيرة وجمبري صغير وملح وكمون تحطيها في نص السمكة زي الصورة. بعدين تقطعي بطاطس شرائح ولمون شرائح وتحطيها تحت السمكة وتدخليها الفرن السخن ومش بتاخد وقت خالص يعني تقريبا ثلث ساعة أو لحد ما تلاقيها استوت بس من غير ما تتهري. وبس
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق