نصف كوب زبدة سايحة + بيضة+ نص كوب سكر + نص كوب كاكاو + كوب دقيق+ربع كوب حليب
تخلط المقادير وتصب في صينية مربعه صغيرة
تدخل الفرن لحد ما تبقى نص سوى
بعد خروجها من الفرن تترك حتى تبرد (مش لازم تبرد اوي) ونعمل الطبقة الثانية :
بيضتان، فانيليا، ٣/٤ كوب سكر، كوب دقيق، كوب جوز هند ، ربع كوب حليب ،يصب فوق البراوني ويرش على الوجه جوز هند وتدخل الفرن حوالي ٣٠ دقيقة
بعد تبرد تقطع مربعات ولازم نكون مبطنين الصينية كويس
يفضل تتاكل دافية
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق