الاثنين، 10 يونيو 2013

كيكة الليمون

تسلق لمونتين لمدة ساعة وبعدين نسيبها تبرد. بعد ما تبرد اقطعها اربع قطع واشيل البذر واضربه في الخلاط مع نص كوب سكر عشان تبقى زي العجينة. في الخلاط كوب زبدة مع كوب سكر يضرب جيدا ثم يضاف 4 بيضات بيضة بيضة مع الفانيليا بعدين أضيف عجينة الليمون ثم كوب لوز مطحون ثم كوبين دقيق ويقلب جيدا وتصب في قالب مدهون وتدخل الفرن لحد ما تستوي. اطلعها ولما تبرد اعمل ايسنج : كوب سكر وشوية لبن وملعقة زبدة بحيث أنها تبقى يدوب تتصب. وبس و بالهنا 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق