الثلاثاء، 4 يونيو 2013

طاجن سبيط

تجيبي السبيط تنضفيه وتقطعيه حلقات وتحطيه على النار في طاسة على نار عالية هينزل ماية ويشربها ساعتها تزودي شوية زيت وتكوني مقطعة مثلا ثلاث بصلات شرائح علشان هو بيحتاج بصل كتير وتبدأي تحمري كله على بعده لما يتحمر شوية قطعي طماطماية مكعبات وضفيها وقلبي تقليبه بعدين تقطعي شوية كزبرة خضرا وضفيها وتاخد كمان تقليبه بعدين معلقتين ثلاثة صلصة على حسب كمية السبيط اللي عندك وشوية ماية وملح وفلفل وكمون ووطي النار لحد ما يستوي السبيط بعدين حطيه في صينية فرن ودخليه على الفرن يتسبك وطبعا لازم يكون فيها شوية سائل. وبس


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق