- كوب دقيق، ذرة ملح ، بيضة ، شوية فانيليا ثلاث او اربع معالق ماية كله يقلب مع بعضه وتقسميها اربع كور وتسبيها ترتاح نص ساعة. بعدين تفردي كل كورة لوحدها رفيع اوي بعدين تحطيهم على بعض وهما مفرودين وترجعي تفرديها تاني رفيع خالص. بعدين تقطعيها وتقليها في الزيت بس خاللي بالك علشان مش بتاخد وقت وممكن تتحرق. ولما تطلع تحطي عليها سكر بودرة أو شربات. وبس بالهنا والشفا
الموقع دا متخصص في الأكلات البيتية السهلة علشان تساعدك على الطبخ بكل سهولة من حلويات ومقبلات واكلات رئيسية ولو احتجت اي مساعدة أو استفسار انا ممكن اجاوبك واساعدك
الاثنين، 10 يونيو 2013
البغاشة
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق