فرخة مقطعة وتنقع في ملح وفلفل اسود وعصير ليمون وخل وكركم وكاري
٢ كوب أرز ، بصلة كبيرة مقطعة شرائح
يحمر البصل على النار مع شوية ملح وفلفل
نضع الأرز ويقلب الجميع مع بعض
نضع خليط الأرز في صينية فرن وعليها٢ كوب ماء وهيل وقرفة وورق لورو ونغطيها بورق ألومنيوم كويس
بعدين نخرمها بالسكينة ونرص عليها قطع الفراخ
ونجيب قطعة ألومنيوم تانية وندهنها زيت خفيف نغطي بيها الفراخ ونقفلها كويس جداً
ندخلها الفرن تقريبا ساعة ونص على نار متوسطة
بعدين نشيل الفويل علشان تتحمر شوية
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق