الثلاثاء، 24 ديسمبر 2013

عرق الفلتو

ننجيب الفلتو ونعمل فيها خرم بالسكينة بس براحة علشان مش تتقطع
نجيب جزرة نقشرها ونعملها على قد فتحة اللحمة وندخلها جواها
طبعا ونلفها اللحمة بالدوبارة كويس
نسخن حلة مع حتة زبدة ونبدأ نحمر الفلتو من كل الجوانب كويس اوي
طبعا نتبلها ملح وفلفل وبعدين نقطع بصلتين كبار شرائح ونضيفها في الحلة وتشوح لحد ما تاخد لون برضو 
نضيف كوب ماء ساخن على نار متوسطة ونغطيها وكل ما الماية تقل نزودها شوية كل ما تقل نزودها شوية
وهكذا لحد ما تستوي خاااالص
تحطيها في طبق وتستني لحد ما تبرد بعدين تقطعيها شرائح
وطبعا هي هتكون عملت صوص بتقدميه معاه
وبالهنا والشفا 



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق