ننجيب الفلتو ونعمل فيها خرم بالسكينة بس براحة علشان مش تتقطع
نجيب جزرة نقشرها ونعملها على قد فتحة اللحمة وندخلها جواها
طبعا ونلفها اللحمة بالدوبارة كويس
نسخن حلة مع حتة زبدة ونبدأ نحمر الفلتو من كل الجوانب كويس اوي
طبعا نتبلها ملح وفلفل وبعدين نقطع بصلتين كبار شرائح ونضيفها في الحلة وتشوح لحد ما تاخد لون برضو
نضيف كوب ماء ساخن على نار متوسطة ونغطيها وكل ما الماية تقل نزودها شوية كل ما تقل نزودها شوية
وهكذا لحد ما تستوي خاااالص
تحطيها في طبق وتستني لحد ما تبرد بعدين تقطعيها شرائح
وطبعا هي هتكون عملت صوص بتقدميه معاه
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق