الأربعاء، 18 ديسمبر 2013

وجبة غدا

بطاطس مهروسة
نجيب عدد ٢ بطاطس نقشرهمّ ونقطعهم مكعبات ونحطهم في الحلة على النار ونحط ماية يدوب تغطي البطاطس بشوية 
على اساس انا احنا عايزين البطاطس تتسلق وتشرب مايتها في نفس الوقت 
بعدين نحط فيها معلقة صلصة ومعلقة زبدة وتقريبا ربع كوب حليب وشوية ملح وفلفل 
تقلبيهم كويس حد ما يتجانس والبطاطس تتهرس

خضار بالزبدة 
نجيب خس كتير ونحط حتة زبدة على نار عالية ومعاها الخس وأول ما يبدأ يدبل
نحط بسلة وممكن بسلة وجزر ولو كانت مجمدة تسيبيها اغسليها علشان الثلج ينزل من عليها علشان مش عايزين ماية في الحلة 
بعدين لو تحبي تحطي بروكلي حطي مش عايزة دا اختياري
تقلبي الخضار على نار عالية وتحطي شوية ملح وفلفل

الفراخ المشوية
تتبليها قبها بساعتين او طول الليل
علبة زبادي ، ملح ، فلفل، بهارات مشكلة ، كاري 
سخني الفرن وضعي الفراخ في صينية فرن بدون وضع زيت علشان هي بتنزل دهون
سيبيهاااااا لحد ما تستوي وتتحمر بتطلع تحفة
وبس قدمي الأكل بطريقتك بعد كدة 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق