الثلاثاء، 9 يوليو 2013

مهلبية قمر الدين مع رز بلبن



اول حاجة بتعملي رز بلبن زي ما بتعمليه وتحطيه في قعر الكبايات طبعا بالكمية اللي انتي عايزاها. بعدين تعملي مهلبية قمر الدين(

بصي يا ستي جيبي نص لفة قمر الدين حطيها على النار مع مثلا كوبايتين ماية 
على نار متوسطة وتقلبي علشان يدوب خالص بعدين دوبي معلقة كبيرة نشا في نص كوب ماية وضيفيها على قمر الدين ووطي النار خالص وقلبي وحطي كمية السكر اللي انتي عايزاها تاخد غلوة كدة مثلا بعدين تصبيها في الأطباق ولما تبرد خالص حطي على وشها مكسرات زبيب جوز هند زي ما انتي عايزة. وبعدين دخليها الثلاجة بعد ما تغطي وشها علشان مش ينشف. وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق