الأربعاء، 3 يوليو 2013

تشيز كيك

بسكوت يطحن مع زبدة ويوضع في الصينية ويدخل في فرن سخن خمس أو سبع دقائق. 
نعمل الخلطة علبتين فيلادلفيا أو علبة كبيرة مع 400 جرام كريمة تضرب الكريمة الأول ثم نضيف الجبنة والسكر البودرة تقريبا خمس معالق كبيرة ومعاهم ملعقة كبيرة جيلاتين مذوبة في نص كوب ماء دافئ وبشر ليمون وكله يضرب مع بعضه ثم يضاف فوق البسكويت ويدخل الثلاجة مش اقل من سبع ساعات أو يومكامل بيبقى أحسن وقبل التقديم يضاف المربى المخصوص بالتشيز كيك. وبس
دا التشيز كيك في ابسط صوره. في طرق كتيرة تانية لما اعملها انشاءالله هعرضها

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق