الأربعاء، 3 يوليو 2013

عدس مطبوخ

كوب عدس يغسل ونضعه على النار مع كوبين من الماء وبصلة مقطعة وفصين ثوم وملح وفلفل بعد ما تغلي المية نضع مكعب ماجي وشوية كمون وملعقة أو اتنين صلصة ونوطي النار ونسيبها تستوي يعني يمكن نص ساعة ونقفل عليها بحيث يبقى فيها شوية صوص.

الطماطم: نجيب طماطم جامدة ونعمل فيها شق على شكل زائد ونحط فيها خلطة مكونة من فص ثوم وملعقة صغيرة خل وشوية ملح وفلفل اخضر. وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق