الاثنين، 1 يوليو 2013

البنوفي

عبوة بسكوت مطحون  نصب عليه شوية زبدة سايحة يقلب ويفرد على صينية ويدخل الفرن خمس دقائق تقريبا
نضع على النار تقريبا نص كوب زبدة مع نص كوب سكر بني ونخليهم على النار لحد ما يبقى كراميل بعدين نضيف عليه علبة حليب مكثف ولو عايزاها أخف حطي بدالها علبة قشطة 
صبيها فوق البسكوت وزينيها بالموز وعلى الموز حطي كريم شانتيه علشان الموز ما يسودش
ممكن تزودي كمية الموز زي ما انتي عايزة بس المهم تغطيه بالكريمة
وممكن تخلطي الكريم شانتيه مع علبة جبنة فيلادلفيا لمزيد من النكهة بس ساعتها هتزيدي عليها معلقتين سكر بودرة

وبس 


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق