عبوة بسكوت مطحون نصب عليه شوية زبدة سايحة يقلب ويفرد على صينية ويدخل الفرن خمس دقائق تقريبا
نضع على النار تقريبا نص كوب زبدة مع نص كوب سكر بني ونخليهم على النار لحد ما يبقى كراميل بعدين نضيف عليه علبة حليب مكثف ولو عايزاها أخف حطي بدالها علبة قشطة
صبيها فوق البسكوت وزينيها بالموز وعلى الموز حطي كريم شانتيه علشان الموز ما يسودش
ممكن تزودي كمية الموز زي ما انتي عايزة بس المهم تغطيه بالكريمة
وممكن تخلطي الكريم شانتيه مع علبة جبنة فيلادلفيا لمزيد من النكهة بس ساعتها هتزيدي عليها معلقتين سكر بودرة
ممكن تزودي كمية الموز زي ما انتي عايزة بس المهم تغطيه بالكريمة
وممكن تخلطي الكريم شانتيه مع علبة جبنة فيلادلفيا لمزيد من النكهة بس ساعتها هتزيدي عليها معلقتين سكر بودرة
وبس
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق