الطبقة الاولى: كوب دقيق تقريبا ١٠٠ جرام زبدة بحرارة الغرفة معلقتين سكر بودرة
يخلط باليد جيدا ثم يفرد في صينية بايركس ويدخل الفرن الساخن من قبل لمدة عشر دقائق
الطبقة الثانية : كوب جوز مطحون ، كوب جوز هند، كوب سكر ، ثلاث بيضات ، فانيليا ملعقة صغيرة قرفة
اول حاجة نضرب السكر مع البيض بمضرب البيض ثم تضاف باقي المكونات ويقلب عادي بالملعقة
وتصب فوق الطبقة الاولى وتعاد للفرن مرة اخرى على درجة حرارة ١٧٠ لمدة نص ساعة تقريبا
او لحد ما تستوي
بعد ما تطلع من الفرن هستنى لحد ما تبرد خاااالص بعدين تقطع وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق