الخميس، 14 نوفمبر 2013

كيكة الزبادي

٢ كوب دقيق، ٢ علبة زبادي ( روب) ، ٣/٤ كوب سكر ، ملعقتين صغيرين بيكينج باودر ، ذرة ملح، بيضتين
الطريقة:
يخلط البيض مع السكر جيدا ثم يضاف باقي المواد وتقلب عادي بالملعقة الخشب جيدا 
تجهزي صينية وتدهنيها كويس وترشيها بالدقيق وتصبي الكيكة 
تكوني مسخنة الفرن من قبل وتدخليها على درجة حرارة متوسطة لحد ما تستوي 
تكوني مجهزة شربات خفيف وأول ما تطلع من الفرن( خرميها شوية بالسكينة علشان تتشرب كويس) تسقيها بيه. 
وبالهنا والشفا


هناك تعليق واحد: