الأربعاء، 20 نوفمبر 2013

فراخ بيكاتا

صدور فراخ تغمس في البيض ثم الدقيق
البيض يكون متبل ملح وفلفل وانا بحب أحط معلقتين حليب
ثم تقلى في الطاسة مع شوية زيت مش كتير لحد ما تتحمر
نحطها على جنب
 نغسل الطاسة ونرجعها على النار ونحط فيها شوية ماية وملح وفلفل ونص ليمونة كبيرة او ليمونة كاملة صغيرة
نضع الفراخ فيها ونسيبها على النار تغلي شوية على الجانبين 
لحد ما المية تقل شوية وفي الاخر ممكن تحطي حبة كريمة صغيرين دا اختياري
وبس 


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق