٢ كوب مارشمللو ، كوب شوفان(كويكر، كوب كورن فليكس اي نوع، ملعقتين زبدة
مقادير الايسكريم: اتنين مغلف دريم ويب،اتنين مغلف كريم كراميل،علبتين قشطة
ادهني صينية متوسطة سمنة
ذوبي الزبدة على النار مع المارشمللو على نار منخفضة ولما يسيح ضيفي الشوفان والكورن فليكس
يفضل على حمام ماية تذويب الزبدة مع المارشمللو علشان مش يتحرق
ضعي الخليط في الصينية المدهونة واكبسيه كويس
اخلطي مكونات الايسكريم جيدا بمضرب البيض حتى يتضاعف حجمه صبيه على خليط المارشمللو وزينيها بالكورن فليكس ودخليها الفريزر لحد تاني يوم او من الصبح بليل
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق