نجيب باذنجانة متوسطة الحجم ونشويها في الفرن بعدين نطلعها ونقشرها في الوقت دا نحمر بصلة صغيرة
على النار في شوية زيت زيتون بس قبل ما تبدأ تاخد لون نحط الباذنجان والمرقة بتاعتنا ونضبط الملح والفلفل
ولما تاخد غلوة كدة على النارنضربها في الخلاط علشان طبعا كله يتهرس في بعضه وما يبقاش في اي اثر للباذنجان
بعدين نرجعه على النار تاني ونزود عليه كوب الا ربع كريمة سائلة ونسيبه ياخد غلوة ونقفل عليه وبالهنا والشفا
طعمه حلو اوي علشان بيبقى فيه نكهة مدخنة وطعم الباذنجان مش بيبقى باين خالص.
وساعة التقديم حطي رشة نعناع ناشف
وساعة التقديم حطي رشة نعناع ناشف
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق