الاثنين، 21 أكتوبر 2013

نوجا

٣٠٠ جرام سكر 
٥٠ ملل ماء 
نضعهم على نار متوسطة مع عصير ليمونة صغيرة ورشة فانيليا
في الوقت دا نضرب بياض بيضة واحدةة بمضرب البيض كويس مع رشة ملح لحد ما يجمد
لما السكر يغلي ابدأ أصب نص الكمية براحة على البياض مع الضرب على اعلى سرعة 
وارجع الباقي على النار يغلي تاني وأكون لسة بضرب البيض
بعدين لما يغلي مرة تانية ابدأ اصبها تاني مع الضرب برضه على اعلى سرعة 
في الوقت دا أكون سيحت ٥٠ جرام شوكولا بيضة او بني واضيفها لخليط السكر واقلبها عادي بالمعلقة واحط كمان شوية فستق
بعدين أجيب طبق لو انا استعملت الشوكولاتة البيضة ارش الطبق نشا ولو استخدمت الشوكولاتة البني ارش كاكاو
واصب الخليط وعلى الوش برضه ارش نشا او كاكاو
تدخل الثلاجة ولما تجمد أقطعها وتقدم 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق