اربع حبات بيض ، 120 جرام سكر، 120 جرام دقيق
تخلطي البيض مع السكر لحد ما توصل لدرجة الشريط بعدين تضيفي الدقيق شوية شوية وتقلبي براحة من تحت لفوق علشان مش يطلع الهوا لحد ما كمية الدقيق تخلص.
تكوني مجهزة صينية عليها ورق زبدة وتصبي الخليط فيها
تكوني مجهزة الفرن على درجة حرارة 180 وتدخل لمدة 10 دقائق تقريب
اول ما تطلعيها تقلبيها على ورقة زبدة مرشوشة سكر بودرة وتلفيها براحة بعدين تلفيها تاني في فوطة مطبخ وتسبيها لحد ما تبرد خالص بعدين تحشيها بالحشو للي اللي انتي عايزاه وترجعي تلفيها تاني براحة ودخليها الثلاجة تسقع بعدين تقطعيها بسكينة مشرشرة وبس
الصينية طبعا اللي هي صينية اللي حوافها قصيرة والمقاس اللي استخدمته صغير
32×23 cm
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق