الاثنين، 13 يناير 2014

فراخ بالقشطة

صدور فراخ مقطعة مكعبات
بصل وثوم مفرومين
بطاطس مقطعة مكعبات 
مكعب مرقة وفلفل اسود و مستردة
طماطم وفلفل اخضر مقطع مكعبات
علبة قشطة
** نضع البصل على النار مع القليل من الزيت
لما يدبل شوية نضع قطع الفراخ والثوم والبهارات ومكعب المرقة يفضل على نار متوسطة لحد ما يشرب مايته
نضيف شوية ماية صغيرين علشان يستوي نص سوى
نقلب مكعبات البطاطس مع معلقة مستردة والطماطم والفلفل الأخضر ونضعها في صينية الفرن ونضع عليها خلطة الفراخ 
بعدين نضع علبة القشطة على الوش مع شوية ماية علشان البطاطس تستوي
تدخل الفرن علشان تاخد لون ويبقى فيها شوية ماية زي صوص

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق