كوب زبدة سايحة
نص كوب سكر
اربع بيضات
كوب ونص حلاوة طحينية( انا استخدمت الحلاوة الطحينية اللي بالهيل والقرفة وسمسم وزعفران)
كوب ونص دقيق
معلقة صغيرة مليانة بيكينج باودر. نص معلقة صغيرة ملح. فانيليا
**اخلطي الزبدة مع السكر عادي بمضرب البيض بعدين ضيفي البيض والفانيليا واخلطيهم كويس
ضيفي الحلاوة وقلبي ضيفي الدقيق والبيكينج باودر والملح وقلبيهم كلهم مع بعض
جهزي صينية يفضل المخرومة من النص وادهنيها وتكوني مسخنة الفرن على درجة حرارة ١٨٠
ودخليها لحد ما تستوي
لما تطلع سبيها تبرد بعدين اقلبيها واعمليلها صوص عبارة عن شوية كريمة مخفوقة على معلقة قشطة ومعلقة كبيرة عسل اسود وتقلبيهم كويس بحيث تبقى سائلة علشان تعرفي تعمليها بالشكل اللي انا عاملاه دا
وبس
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق