الجمعة، 17 مايو 2013

الفطائر المحلاة



اول حاجة لكل 150 جرام دقيق تحطي 150 ملل حليب، بيضة شوية ملح وسكر ومعلقة كبيرة زبدة سايحة وشوية فانيليا ونص معلقة صغيرة بيكينج صودا. كله يتقلب مع بعض. 
طبعا بتزودي الكمية زي ما انتي عايزة.
بعدين بمغرفة الشوربة تبدأي تحطي كمية معقولة في الطاسة اللي مدهونة زبدة ولما تبدأ تطلع فقاقيع تقلبيه الناحية التانية
بعدين تعملي حشوة التفاح. تقطعي تفاح مكعبات وتحطيه على النار مع شوية سكر ومعلقة كبيرة ماية وتقلبيه لحد ما يعمل زي صوص شوية.
التقديم: بتجيبي واحدة فطيرة تدهنيها حتة زبدة صغيرة طبعا لازم تتآكل سخنة بعدين تحطي طبقة تفاح بعدين طبقة فطيرة تانية وعليها حتة زبدة برضه ورشة عسل نحل وممكن كريمة أو انا حطيت sour cream. 
اقتراحات أخرى للتقديم: الزبدة أساسي ، ممكن عسل، مربى، صوص فراولة، شوكولاتة نوتيللا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق