تجيبي شرائح السمك تتبليه ملح وفلفل وليمون وتسخني طاسة كويس اوي مع نقطتين زيت وتحطي السمك على الناحيتين لحد ما يستوي تحطيه في طبق التقديم وتعملي الصوص. فص ثوم على النار مع نقطتين زيت وشوية ملح وقبل ما لونه يغير ضيفي ليمونة كبير ومعلقة خل صغير وشوية شبت اول ما تغلي اقفلي عليها صبي شوية فوق السمك والباقي في طبق غويط للي عايز زيادة.كنت مقطعة بصل شرائح وشوحته على خفيف مكان تحمير السمك. على فكرة ممكن نفس الطريقة تتعمل مع سمك السلمون
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق