الثلاثاء، 17 سبتمبر 2013

سمك التونة

تجيبي شرائح السمك تتبليه ملح وفلفل وليمون وتسخني طاسة كويس اوي مع نقطتين زيت وتحطي السمك على الناحيتين لحد ما يستوي تحطيه في طبق التقديم وتعملي الصوص. فص ثوم على النار مع نقطتين زيت وشوية ملح وقبل ما لونه يغير ضيفي ليمونة كبير ومعلقة خل صغير وشوية شبت اول ما تغلي اقفلي عليها صبي شوية فوق السمك والباقي في طبق غويط للي عايز زيادة.كنت مقطعة بصل شرائح وشوحته على خفيف مكان تحمير السمك. على فكرة ممكن نفس الطريقة تتعمل مع سمك السلمون

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق