الثلاثاء، 17 سبتمبر 2013

شعيرية الرز

 شعيرية الرز دي بتجبيها من السوبر ماركت قسم الأكل الصيني بتغلي ماية بعدين تقفلي النار وتحطي الشعيرية وتقلبيها براحة هتلاقيها بتفك معاكي لحد ما تطرى بعدين تكوني مجهزة ماية باردة جداً مع ثلج تنشليها من الماية السخنة وتحطيها مباشرة في الماية الباردة علشان توقف السوى ومش تعجن. تجهزي الخضار بتاعك انا حطيت كرنب احمر وبصل اخضر وجزر. ممكن تحطي بسلة أو فاصوليا خضرا زي ما انتي عايزة. نيجي للتتبيلة معلقتين ثلاثة زيت سمسم أو زيت زيتون علشان بيدي نكهة حلوة لو مفيش يبقى زيت نباتي عادي مفيش مشكلة وثلاث اربع معالق صويا صوص مع لمونة ونقطتين خل وتضيفي الخضار بتاعك وتقلبيه كويس وبالهنا والشفا. على فكرة ممكن تاكليها لوحدها كوجبة مغذية جداً وتشبع وتنفع كمان للريجيم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق