75 جرام زبدة مع ربع كوب سكر ناعم يخفق جيدا يضاف صفار بيضة مع بيضة كاملة وفانيليا ويخفق
في هذا الوقت نخلط كوب ونص دقيق مع ملعقة صغيرة بيكينج باودر ورشة ملح
نضيف نص كوب بندق محمص ومطحون ويخلط
نضيف شوي شوي على سرعة منخفضة بمجرد ما تلم نقفل. نحطها في كيس وندخلها الثلاجة ترتاح لمدة ربع ساعة. نبدأ نفرد ونحطها في قوالب التارت. ندخله الفرن نخبزه
نعمل الحشوة: نضع كوب سكر على النار مع حبات قرنفل لحد ما يبقى كاراميل بعدين نجيب ٣/٤ كوب كريمة ونحطه عليه بعدين نضيف معلقة زبدة
نبدأ نحط في التارت لحد النص.لما يبرد نضع عليه كريمة شوكولاتة
كريمة الشوكولا: نخلط حليب نص كوب مع نص كوب كريمة على النار لحد ما يغلي بعدين نضعها على كوب الشوكولاالغامقة لحد ما تسيح بعدين قطعة زبدة ثم تصب فوق التارت الكاراميل ويترك حتى يبرد
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق