الاثنين، 2 يونيو 2014

مكرونة بالزبادي والجبنة



مكرونة اي نوع تحبي
علبة زبادي او اتنين حسب كمية المكرونة
بيضتين ملح وفلفل 
توابل. ربع كيلو جبنة ( موزاريللا. شيدر. تركي. زي ما انتي عايزة
تسلق المكرونة ثم تشوح في الزبدة وملح وفلفل لمدة خمس دقائق تقريبا. 
نخفق الزبادي مع البيض والتوابل انا زودت من عندي ربع كوب كريمة. 
نضع المكرونة في صينية فرن مدهونة سمنة (ومرشوشة بقسماط)اختياري 
نصب خليط الزبادي على المكرونة ثم نضع الجبنة على الوش 
تدخل الفرن لحد ما وشها يتحمر وتقدم ساخنة مع السلطة الخضرا
وبس

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق