الخميس، 10 أبريل 2014

كيكة الجزر

كيكة الجزر
عدد ٢ بيض
١ ١/٣ كوب زيت
فانيليا ذرة ملح
٢ كوب دقيق 
كوب سكر
٣ كوب جزر مبشور
٢ معلقة صغيرة بيكينج باودر
الطريقة:
تخفق السوائل مع بعض لحد ما يبقى لونها فاتح
تقلب بقية المقادير الجافة مع بعض ثم تضاف لخليط الزيت والبيض
تدهن صينية وتبطن بالدقيق ويصب الخليط في الصينية ويدخل الفرن على درجة حرارة ١٨٠ لمدة ٤٥ دقيقة او حسب فرنك. وبالهنا والشفا
ممكن تزيينيها وممكن تتاكل من غير تزيين

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق